Onze diensten

Bedrijfsautomatisering

Je organisatie is continu in beweging. Stilstand wil je dan ook voorkomen. Door de ICT in je bedrijf te automatiseren verhoog je de productiviteit, verlaag je de kosten, benut je nieuwe kansen en breng je je organisatie tot een hoger niveau.

Meer informatie

Cloud

Werken waar en wanneer we dat willen, je bedrijfsbestanden altijd binnen handbereik én online samenwerken met collega’s en relaties. Dát is werken in de Cloud. Wij bieden verschillende diensten aan om online werken veilig toe te passen binnen jouw organisatie.

Meer informatie

Telefonie

Schakel snel én schaalbaar met een telefooncentrale in de cloud. Zo ben je als bedrijf overal bereikbaar, zowel vast als mobiel.

Meer informatie
De Werkplek van Nu

Altijd en overal veilig & snel (samen)werken

Altijd en overal veilig & snel (samen)werken. Met een digitale werkplek die volledig aansluit op jouw bedrijfsbehoeften, wensen en ambities, maak je werken nog productiever en makkelijker. En ben je klaar voor het nieuwe werken, nu en in de toekomst.

Meer informatie

Van der Hoff ICT - De werkplek van nu

Klaar voor het nieuwe werken? Heb je vragen? Bel ons op 0485 – 520324 of mail naar info@vanderhoffict.nl. Meteen starten? Maak een afspraak en maak vrijblijvend kennis met Van der Hoff ICT, bij ons of bij jou op locatie.

Maak een afspraak
Niels van der Hoff